Moment geduld aub......

BMW R1200GS Adventure 2016 wit/zwart

- All road

Verkocht

Over deze motor

Deze prachtige motor is een BMW R1200GS, de immens populaire adventure motor van BMW, uitgerust met de betrouwbare en bekende boxer-motor die te herkennen is aan de cilinderkoppen die horizontaal uitsteken langs de motor.

De R1200GS is met recht de best verkopende motor op de markt, zowel onder de nieuwe motoren als ook onder de gebruikte motoren. Dit is niet zonder reden, de motor is erg comfortabel om op te rijden, door de lange veerweg, het brede stuur en ook de ergonomie waar veel aandacht aan is besteed. Het motorkarakter is rustig, maar de dikke tweecilinder heeft voldoende power om ook sportief mee te kunnen rijden.

Deze motor is vooral populair bij rijders die veel met de motor reizen en met de motor op avontuur gaan. Dit reizen kan zowel woon/werk verkeer zijn, maar ook op vakantie zijn. De R1200GS leent zich erg goed om met bagage te bepakken en uitgerust met koffers kan er enorm veel bagage meegenomen worden.

De speciale Adventure uitvoering is uitgerust met alle opties die beschikbaar zijn op de "reguliere" R1200GS en daarnaast beschikt de Adventure ook nog over een grotere benzinetank zodat de actieradius aanzienlijk vergroot wordt.

Specificaties
Stocknumber:

771005

Merk:

BMW

Type:

R1200GS Adventure

Model:

All road

Bouwjaar:

2016

Kleur:

wit, zwart

Kmstand:

47000km

Cilinders:

2

Aantal CC:

1200

Garantie:

3 maanden