Moment geduld aub......

BMW R

Hieronder het resultaat van uw zoekopdracht

Bent u ook zo’n liefhebber van boxer motoren van BMW? Dan moet u zeker eens langskomen bij Joppen Motoren! Als dé motorspeciaalzaak van Brabant en omstreken hebben wij altijd een wisselend aanbod met ruim 180 nieuwe en gebruikte motoren in de showroom staan. Daar mogen vanzelfsprekend geen BMW motoren uit de R-serie aan ontbreken.

Over onze BMW R-motoren

De BMW R-serie zijn motoren die door BMW zijn uitgerust met een 2-cilinder motor in boxer configuratie. Dit betekent, de twee cilinderkopen zijn horizontaal geplaats aan de linker- en rechterkant van het motorblok. Vanaf de eerste motor van BMW, de R32 uit 1923, worden deze motoren in motorfietsen van BMW gebruikt. Tot op de dag van vandaag worden deze motoren doorontwikkeld door BMW en worden ze gebruikt in diverse moderne modellen zoals de BMW R1200GS, de R850R, de BMW R NineT en de cruiser, de R18.

Bij Joppen Motoren vindt u ongetwijfeld uw ideale motor! Al onze motoren worden overigens aan een uitgebreide technische controle onderworpen, alvorens deze in de verkoop gaan. U hoeft zich dus geen zorgen de maken over de technische staat van uw aankoop!

Onderhoud van BMW R-motoren

De meest voorkomende BMW motorfietsen staan bekend om hun lange levensduur en uitstekende kwaliteit. Als u uw BMW motor jaarlijks een onderhoudsbeurt laat geven en slijtagedelen tijdig vervangt, zult u niet snel voor een onaangename verassing komen te staan. Onze monteurs hebben veel ervaring met het onderhoud van BMW R-motoren en verzorgen uw motor tot in de details! Daarnaast kunt u ook voor reparaties en onderdelen bij ons terecht.

Ja, ik wil een BMW kopen!

Wilt u een BMW motor kopen? U bent van harte welkom om langs te komen in de showroom van Joppen motoren in Leende. Hier kunt u op uw gemak ons actuele aanbod BMW R-motoren aanschouwen. De koffie is altijd vers en onze specialisten staan voor u klaar om u van meer informatie of een persoonlijk advies te voorzien. Een proefrit maken behoort vanzelfsprekend ook te de mogelijkheden!

Uw BMW motor verkopen of inruilen?

Heeft u een BMW motor maar bent u toe aan een ander model? Wellicht kunnen we elkaar helpen! U kunt bij Joppen Motoren namelijk ook terecht om uw eigen motorfiets te verkopen of in te ruilen. Dat scheelt u de stress die gepaard gaat met de verkoop bij particulieren en bovendien bent u bij ons verzekerd dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw motor. Neem gerust contact op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

1