Moment geduld aub......

BMW R1200GS LC 2012 wit

- All road

Verkocht

Over deze motor

Deze prachtige motor is een BMW R1200GS, de immens populaire adventure motor van BMW, uitgerust met de betrouwbare en bekende boxer-motor die te herkennen is aan de cilinderkoppen die horizontaal uitsteken langs de motor.

De R1200GS is met recht de best verkopende motor op de markt, zowel onder de nieuwe motoren als ook onder de gebruikte motoren. Dit is niet zonder reden, de motor is erg comfortabel om op te rijden, door de lange veerweg, het brede stuur en ook de ergonomie waar veel aandacht aan is besteed. Het motorkarakter is rustig, maar de dikke tweecilinder heeft voldoende power om ook sportief mee te kunnen rijden.

Deze motor is vooral populair bij rijders die veel met de motor reizen en met de motor op avontuur gaan. Dit reizen kan zowel woon/werk verkeer zijn, maar ook op vakantie zijn. De R1200GS leent zich erg goed om met bagage te bepakken en uitgerust met koffers kan er enorm veel bagage meegenomen worden.

Extreem lage kmstand!
Deze motor is natuurlijk het 2013 model als vloeistof gekoelde GS, alleen is deze in December 2021 al op de weg gezet, daardoor bouwjaar 2012.

Voorzien van:
-led dagrij verlichting
-cruise conrol
-4 rijmodi, road, rain, dynamic en offroad
-valbeugels
-Dynamic ESA
-ASC, ABS

Voorzien van spaakwielen!

Specificaties
Stocknumber:

99MDZZ

Merk:

BMW

Type:

R1200GS LC

Model:

All road

Bouwjaar:

2012

Kleur:

wit

Kmstand:

23758km

Cilinders:

2

Aantal CC:

1200

Garantie:

3 maanden