Moment geduld aub......

Harley-Davidson® FLSTNI Softail Deluxe 2006 zilver

- Custom

Verkocht

Over deze motor

Stap binnen in de wereld van legendarische cruisers met deze prachtige Harley Davidson Softail De Luxe uit 2006! Deze motorfiets is niet alleen een symbool van vrijheid op de weg, maar ook een tijdloze klassieker die elke rit tot een onvergetelijke ervaring maakt. Met slechts 24.500 kilometer op de teller is deze Harley in uitstekende staat en klaar om de weg op te gaan.

De Softail De Luxe staat bekend om zijn retro-stijl en tijdloze ontwerp. Het verchroomde plaatwerk, de opvallende klassieke lijnen geven deze motorfiets een unieke uitstraling die de aandacht trekt waar je ook gaat.

Met zijn krachtige V-twin motor levert de Softail De Luxe een soepele en krachtige rit, perfect voor lange toertochten en ontspannen cruisen. Het comfortabele zadel en de geavanceerde ophanging zorgen ervoor dat elke rit een genot is.

Dit is jouw kans om een stukje Harley Davidson-geschiedenis te bezitten. Mis het niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze Harley Davidson Softail De Luxe uit 2006 en ervaar de opwinding van het cruisen op een echte legende.”

Specificaties
Stocknumber:

074139

Merk:

Harley-Davidson®

Type:

FLSTNI Softail Deluxe

Model:

Custom

Bouwjaar:

2006

Kleur:

zilver

Kmstand:

24023km

Cilinders:

2

Aantal CC:

1450

Garantie:

3 maanden