Harley-Davidson®

Hieronder de 12 resultaten van uw zoekopdracht

Bent u op zoek naar een Harley-Davidson motor?

Een Harley-Davidson motor is een droom voor vrijwel elke liefhebber van klassieke motoren. Het legendarische merk werd opgericht in 1903 maar brak pas echt door tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen zij motorfietsen aan het Amerikaanse leger leverden. Harley-Davidson was een van de twee Amerikaanse motorfiets fabrikanten die de crisis van de jaren dertig wisten te overleven en wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als de belichaming van ‘Made in America’. Bent u ook op zoek naar een van deze iconische motorfietsen? Bij Joppen Motoren bent u aan het juiste adres!

Ons aanbod Harley-Davidson motoren

Joppen Motoren is al sinds 1978 de motorspeciaalzaak van Noord-Brabant en omstreken. Naast nieuwe motoren hebben we altijd zo’n 180 occasions op voorraad, en daar zitten ook altijd een aantal Harley’s bij. Het betreffen voornamelijk cruisers en choppers. Van de Harley-Davidson XL 883C tot de Harley-Davidson FXDF Dyna Fat Bob en de mateloos populaire Harley-Davidson XL1200C Sportster 1200 Custom, liefhebbers zullen bij ons hun ogen uitkijken.

Onderhoud Harley-Davidson motor

Harley-Davidson motoren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Als u uw Harley-Davidson motor jaarlijks een onderhoudsbeurt laat geven en de onderdelen laat vervangen die aan slijtage onderhevig zijn, zult u dan ook niet snel voor onaangename verrassingen komen te staan. Bij Joppen Motoren verzorgen wij met plezier het onderhoud van uw Harley-Davidson motor! Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor reparaties en de aanschaf van diverse Harley-Davidson onderdelen en accessoires.

Ja, ik wil een motor van Harley-Davidson kopen!

Wilt u een motor van Harley-Davidson kopen, kom dan vooral eens langs bij Joppen Motoren. In onze showroom in Leende kunt u onder het genot van een kop koffie ons actuele aanbod van dichtbij bewonderen. Ook het maken van een proefrit behoort tot de mogelijkheden. Bent u reeds in het bezit van een Harley-Davidson motor en wilt u deze verkopen of inruilen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht; u krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs voor uw motor. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Zoekopdracht verfijnen

12