Harley-Davidson® FLHF Duo Glide 1963 bruin/creme
 

Harley-Davidson® FLHF Duo Glide 1963 bruin/creme - Custom

€ 24.995,00
Specificaties
Prijs € 24.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type FLHF Duo Glide
Bouwjaar 1963
Stocknummer HV-002
Aantal CC 1200
Categorie Custom
Kleur bruin/creme
Kmstand xkm
Cilinders 2
Garantie 0
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Oude tijden herleven als u deze in bruin/creme uitgevoerde Duo Glide ziet. Het is een rijdende investering in de toekomst, zo mag de aanschaf van de Harley oldtimer namelijk gerust genoemd worden. Minder wordt deze motor nooit meer waard.

Een hebbeding voor de liefhebber. Bezoek onze showroom en bekijk deze unieke oldtimer.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren