Moment geduld aub......

Honda GL1500SE 1994 groen

- Tour

Verkocht

Over deze motor

Stap in de wereld van ultiem comfort en touring met de Honda GL1500 SE uit 1994. Deze motorfiets vertegenwoordigt het toppunt van Honda's vakmanschap en biedt een onvergetelijke ervaring op twee wielen, zowel voor doorgewinterde rijders als nieuwkomers.

De GL1500 SE wordt aangedreven door een krachtige 1520cc zescilindermotor die voldoende vermogen levert voor moeiteloze acceleratie en indrukwekkende snelwegcruises. Met deze motorfiets kun je elke bestemming met vertrouwen tegemoet rijden.

Comfort is de kern van de GL1500 SE. Met zijn royale zitting, rugleuning voor zowel de bestuurder als de passagier en een verstelbaar windscherm, kun je lange afstanden afleggen zonder enige vorm van vermoeidheid. Deze motorfiets biedt een luxe rijervaring.

Touring-Ready Ontwerp
Het ontwerp van de GL1500 SE is specifiek gericht op touring. De motorfiets beschikt over een reeks handige functies zoals ingebouwde luidsprekers, een groot bagagerek en een schat aan opbergruimte, wat hem ideaal maakt voor lange ritten en avonturen.

Honda Betrouwbaarheid:
Honda staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de GL1500 SE is een perfect voorbeeld van deze reputatie. Deze motorfiets is goed onderhouden en heeft nog vele jaren van betrouwbare prestaties voor de boeg.
De Motorfiets verkeerd in werkelijke topstaat zowel optisch als technisch.
We hebben hem helemaal klaar gemaakt voor de nieuwe eigenaar zo is de achterband met meer dan 90% profiel en ziet een nieuwe voorband op. Alle remschijven en blokken zijn nieuw

Tijdloze Stijl:
De GL1500 SE heeft een tijdloos ontwerp met elegante lijnen en chroomaccenten die de aandacht trekken waar je ook gaat. Hij is een klassieke blikvanger op de weg.

Als je op zoek bent naar een motorfiets die je comfortabel en met stijl naar nieuwe bestemmingen brengt, dan is de Honda GL1500 SE 1994 de perfecte keuze. Deze motorfiets vertegenwoordigt de essentie van touring en staat klaar om je avonturen onvergetelijk te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een proefrit te regelen en zelf te ervaren waarom de GL1500 SE een legende is in de wereld van touringmotoren.

Specificaties
Stocknumber:

600412

Merk:

Honda

Type:

GL1500SE

Model:

Tour

Bouwjaar:

1994

Kleur:

groen

Kmstand:

112423km

Cilinders:

6

Aantal CC:

1500

Garantie:

1 maand