Moment geduld aub......

Honda GL

Hieronder de 5 resultaten van uw zoekopdracht

De tourmotoren uit Honda GL serie, die ook wel bekend staan als Honda Goldwings, zijn een klasse apart. Als u op zoek bent naar een betrouwbare tourmotor die niets te wensen overlaat wat betreft rijcomfort, dan is een Honda Goldwing motor een uitstekende keuze! Bij Joppen Motoren hebben we altijd wel een aantal aantrekkelijk geprijsde occasions op voorraad. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Leende!

Over de Honda GL serie

Het eerste GL model van Honda, de Honda GL1000, werd in oktober 1974 geïntroduceerd; het was de eerste watergekoelde motorfiets met een viercilinderblok. Honda GL motorfietsen, gekenmerkt door hun boxermotoren, werden al snel populair in West-Europa, Noord-Amerika, Australië en Japan. In 1980 verscheen de GL1100, met een iets grotere cilinderinhoud en een verbeterde vering, gevolgd door de GL1200 in 1984. In 1988 lanceerde men de Honda GL1500, die bijna volledig opnieuw ontworpen was; het viercilinderblok was door een zescilinder vervangen, wat de Goldwing een stuk stiller en krachtiger maakte. Ook was de GL1500 voorzien van een optionele achteruitversnelling, iets dat destijds best revolutionair was in de wereld van motorfietsen. De opvolger van de GL1500 kwam in 2001 op de markt; de Honda GL1800 had een zwaarder motorblok (1832cc) maar was door het gebruik van versterkt aluminium wel lichter in gewicht dan zijn voorganger.

Ons aanbod Honda GL motoren

Op deze pagina kunt u het actuele aanbod Honda GL motoren bekijken. Door gebruik te maken van de filteropties kunt u het aanbod verfijnen op onder andere bouwjaar, cilinderinhoud en/of kilometerstand. Zo vindt u snel uw ideale Honda GL motor! Mocht u er zelf niet uitkomen, dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe motor.

Onderhoud van uw Honda GL

Als fullservice motorspeciaalzaak doen we bij Joppen Motoren veel meer dan alleen motoren verkopen. Wij voeren graag het onderhoud van uw Honda GL motor uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties, schadeherstel en de aanschaf van onderdelen.

Ja, ik wil een Honda GL motor kopen!

Heeft u interesse in een Honda GL motor? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom in Leende om onze modellen van dichtbij te bewonderen. De koffie is bij ons altijd vers! Een proefrit behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

5