Moment geduld aub......

Kawasaki Ninja 300 ABS 2014 groen

- Supersport

Verkocht

Over deze motor

Strak sturen, die garantie heb je met de Ninja 300!
Perfect leren rijden op je eerste motorfiets, kies dan voor de Ninja 300.

Voorzien van een sportdemper voor de juiste sound.

A2 motorfiets, welke ook zeer leuk is voor de al langer rijdende rijder!!!

De Ninja 300 Special Edition onderscheidt zich verder door zijn kleurstelling en design gebaseerd op de Ninja’s die het WK Superbike en de WK Supersport domineren. De Ninja 300 Special Edition heeft de “ellipsvormige” styling van de ZX-10R’s van WSBK sterren Tom Sykes en Loris Baz. Deze Special Edition heeft onder andere een “slipperclutch” en ABS.
De velgen hebben het zelfde design als de grote broer ZZR 1400, en zijn voorzien van originele wave remschijven van Kawasaki, Ook zijn de wielen geüpgrade met de originele felrode kawasaki racing rim striping van het special edition pakket.
Het onderstel is goed voor elkaar: 37mm voorvork,en achter een bottom link Uni-Trak gas-charged achterdemper met 5-staps instelbare preload.
De tweecilinder motor loopt een stuk vloeiender dan de 1 cilinders van de concurrentie en mag tot maar liefst 13.000 toeren doorgetrokken worden.
Maximale sportiviteit binnen de regels van het A2 rijbewijs, of een heerlijk wendbare fiets van slechts 174kg (rijklaar!) voor verstandige rijder die weet dat hij een 200pk racer nooit helemaal zal gebruiken op de openbare weg. Bij een rustige rijstijl is 1 op 30 of meer te halen.
Als extra is deze motor voorzien van een carbonfiber Leovince sportdemper voor de juiste sound. De aftermarket rem en koppelingshendel zijn dubbel instelbaar en inklapbaar. Een waardevolle extra om de bediening letterlijk naar je hand te zetten.

Specificaties
Stocknumber:

40MFDL

Merk:

Kawasaki

Type:

Ninja 300 ABS

Model:

Supersport

Bouwjaar:

2014

Kleur:

groen

Kmstand:

28620km

Cilinders:

2

Aantal CC:

300

Garantie:

3 maanden