Moment geduld aub......

Kawasaki Ninja

Op dit moment hebben wij geen Kawasaki Ninja op voorraad.

Houd u ook zo van Japanse sportmotoren zoals Kawasaki? Dan moet u eens langs komen bij Joppen Motoren om onze collectie te aanschouwen. Als de grootste motorzaak van Zuid-Nederland hebben wij altijd een wisselend aanbod met ruim 180 motoren waar de nodige Kawasaki’s tussen staan.

Over onze Kawasaki Ninja motoren

Heb je het over sportmotoren van Kawasaki, dan heb je het vanzelfsprekend over de Kawasaki Ninja motoren. Ninja is een aanduiding die veel sportmotoren van Kawasaki hebben gekregen, al dan niet gecombineerd met de kleur Kawasaki-groen. De eerste Kawasaki Ninja is de GPZ400R in 1985, dit is de eerste motor met de tekst “Ninja” op het kuipwerk. Sindsdien zijn er vele motoren gevolgd die Ninja op het kuipwerk hebben gekregen of zelfs Ninja in de typenaam hebben. Motoren zoals de legendarische ZX6R, de Kawasaki Ninja H2 en de Kawasaki ZX14.

Onderhoud van Kawasaki Ninja’s

Kawasaki staat net als de andere Japanse motormerken bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Als u uw motorfiets jaarlijks een onderhoudsbeurt laat geven en de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn tijdig laat vervangen, zal de motor u niet snel in de steek laten. Joppen motoren verzorgt met plezier het onderhoud van uw Kawasaki Ninja motor! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparaties en onderdelen!

Ja, ik wil een Kawasaki motor kopen!

Wilt u een Kawasaki motor kopen? Dan bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken in het prachtige Noord-Brabantse Leende. Hier kunt u op uw gemak ons actuele aanbod Kawasaki motoren van dichtbij bewonderen, zoals bijvoorbeeld de Kawasaki Ninja 300 ABS. De koffie is altijd vers en onze specialisten staan voor u klaar om u te woord te staan en u indien nodig, te helpen met uw keuze. Een proefrit maken behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Kawasaki motor verkopen of inruilen?

Heeft u een Kawasaki Ninja en bent u toe aan iets nieuws of wilt u uw huidige motor inruilen op een Kawasaki Ninja, wellicht kunnen we elkaar helpen! Bij Joppen Motoren kunt u terecht om uw eigen motor te verkopen of in te ruilen. Dat scheelt u de stress en moeite die gepaard gaat met het verkopen van uw motor aan particulieren. Bovendien bent u er van verzekerd dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw motor. Neem gerust contact op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

0