Moment geduld aub......

KTM 1290 SuperAdventure S 2018 oranje/wit/zwart

- All road

Verkocht

Over deze motor

Ontdek de wereld met de krachtige en betrouwbare KTM 1290 Superadventure S uit 2018! Deze revolutionaire motorfiets combineert sportieve prestaties met comfort en veelzijdigheid, en is de perfecte metgezel voor avonturiers die het uiterste uit hun reizen willen halen.

Met een indrukwekkende 1301 cc V-twin motor levert deze Superadventure S een adembenemend vermogen van 160 pk, waardoor elke rit een opwindende ervaring wordt. Of je nu wilt genieten van verlaten landweggetjes of de uitdaging wilt aangaan op ruige terreinen, deze motorfiets biedt de juiste kracht en responsiviteit om elke rijomstandigheid aan te pakken.

Dankzij de geavanceerde elektronische systemen, zoals tractiecontrole, cruise control en meerdere rijmodi, is deze KTM uiterst veilig en gemakkelijk te bedienen. Je kunt moeiteloos schakelen tussen sportief rijden op de snelweg en ontspannen cruisen op lange afstanden, en alles daartussenin.

Bovendien biedt de KTM 1290 Superadventure S een ruime tankinhoud en een efficiënt brandstofverbruik waarmee je verder kunt rijden zonder constant te hoeven stoppen.

Deze Superadventure S is uitgerust met hoogwaardige componenten en geavanceerde technologieën die zorgen voor een soepele en comfortabele rijervaring. Het geavanceerde veersysteem absorbeert moeiteloos hobbels en oneffenheden, terwijl het ergonomische ontwerp en de verstelbare zitpositie zorgen voor een optimale rijhouding, zelfs tijdens lange ritten.

Met slechts 12.503km op de teller !

Specificaties
Stocknumber:

991432

Merk:

KTM

Type:

1290 SuperAdventure S

Model:

All road

Bouwjaar:

2018

Kleur:

oranje, wit, zwart

Kmstand:

12503km

Cilinders:

2

Aantal CC:

1290

Garantie:

3 maanden