Moment geduld aub......

KTM motoren

Hieronder de 3 resultaten van uw zoekopdracht

Houd u van fel oranje, motoren met veel koppel en dikke tweecilinders? Dan is KTM hét merk voor jou! In de showroom van Joppen Motoren hebben we een ruim aanbod aan motoren staan met altijd veel verschillende KTM’s. Op elk moment hebben wij ruim 180 motoren te bewonderen onder het genot van een lekkere kop koffie.

Over onze KTM motoren

KTM Sportmotorcycles GMBH is een fabrikant van hoofdzakelijk motoren die sinds 1934 gevestigd is in het Oostenrijkse Mattighofen. KTM is vooral bekent voor haar terrein motoren maar tegenwoordig komt de focus steeds meer te liggen op wegmotoren. Onder de paraplu van KTM vallen diverse merken zoals onder andere Husqvarna motoren en GasGas motoren.
Populaire KTM motoren zijn:

  • Voor op de weg zijn de meest gangbare modellen de KTM Duke, Superduke en Supermoto motoren.
  • Offroad zijn vooral de Adventure en SX (Enduro) en de EXC (Cross) motoren populair

Deze modellen vindt u dan ook geregeld terug in onze voorraad.

Onderhoud van KTM motoren

KTM motoren staan bekend om een enorm goede bouwkwaliteit en betrouwbaarheid maar net als elke andere motor ontkom je niet aan periodiek onderhoud en het vervangen van slijtagedelen. Bij Joppen Motoren willen wij u graag van dienst zijn met de jaarlijkse onderhoudsbeurten. Als u uw motor goed laat onderhouden en tijdig de slijtagedelen vervangt, zal een KTM u niet snel in de steek laten. Ook voor onverhoopte reparaties of het bestellen van onderdelen en accessoires voor motoren kunt u bij Joppen Motoren terecht.

Ja, ik wil een KTM motor kopen!

Bent u in de markt voor een KTM motor? Dan kunt u onze showroom eigenlijk niet in uw zoektocht voorbij laten gaan. Wij zijn gevestigd in het Noord-Brabantse Leende, pakweg 10km onder Eindhoven. Hier kunt u op uw gemak ons gehele aanbod motoren aanschouwen onder het genot van een verse kop koffie. Onze specialisten staan voor u klaar om u van meer informatie of persoonlijk advies te voorzien. Een proefrit maken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

KTM motor verkopen of inruilen?

Heb je een KTM motor die je wilt verkopen of inruilen, of zou je je huidige motor op één van onze KTM’s inruilen, is dit natuurlijk geen probleem. Bij Joppen Motoren kunt u namelijk terecht voor het verkopen of inruilen van uw motor, dat scheelt u de tijd en energie om deze particulier te verkopen. Bovendien bent u er bij ons van verzekerd dat u uw motor tegen een eerlijke prijs inruilt/verkoopt. Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

3