Moment geduld aub......

KTM 690SMCR 2021 oranje/grijs

- Supermotard

Verkocht

Over deze motor

Nieuwe KTM 690 SMC R in de showroom bij Joppen Motoren.

De echte supermotor en hooliganbike!
Voorzien van een Remus sportdemper en Powerparts zadel voor extra comfort.

De 690 SMC R wordt aangedreven door een LC4 690 cc eencilindermotor, welke een krachtige acceleratie vanaf het allerlaagste toerental combineert met een verfijnde motorloop. Hiernaast is de motor erg zuinig met brandstof en heeft hij lange onderhoudsintervallen van 10.000km. De motor heeft iets meer als 73pk en een koppel van maar liefst 73,5 Nm.

De rijder wordt ondersteund met elektronische brandstofinjectie, ride-by-wire en het motormanagementsysteem (EMS). Deze functies kunnen gemakkelijk worden geselecteerd, gedeselecteerd en gebruikt om de krachtige LC4-motor van de nieuwste generatie effectief te gebruiken in een nog breder scala aan straten, oppervlakken en omstandigheden.

KTM voorzag de motor van een Trellis frame, gemaakt van lichtgewicht secties chroom-molybdeen stalen buizen in verschillende diktes. Dankzij dit ontwerp heeft de motor een hoge torsiestijfheid voor de beste handling en rijeigenschappen, hierbij zorgt een specifiek afgestemde flexibiliteit in de lengte ervoor dat de botsingsenergie van het wiel geabsorbeerd kan worden voor minder vermoeidheid van de berijder. Zeker nodig omdat de motor dankzij een 13,5 liter tank een behoorlijk bereik heeft.

De motor is uitgerust met een swingarm design voor een optimale montagepositie. De swingarm bestaat uit één deel, dit elimineert alle mogelijk zwakke punten bekend van een gelaste swingarm.

Voor het ultieme contact met de weg is de 690 uitgerust met wielen met lichtgewicht, CNC-gefreesde naven en hoogwaardige zwarte 17-inch velgen om maximale sterkte te combineren met een minimaal gewicht. Hierop heeft KTM Bridgestone S21-banden gebruikt voor de beste prestaties op zowel de weg als het circuit.

Om deze wielen tot stilstand te brengen is er aan de voorzijde gekozen voor de nieuwste generatie Brembo M 4.32 Monoblock-remklauw. Deze levert toonaangevende remkracht welke gecombineerd wordt met lichtgewicht golfschijven - 320 mm diameter voor en 240 mm op het achterwiel - die een cruciale combinatie van remkracht en een consistent remgevoel bieden.

Specificaties
Stocknumber:

KT-744

Merk:

KTM

Type:

690SMCR

Model:

Supermotard

Bouwjaar:

2021

Kleur:

oranje, grijs

Kmstand:

500km

Cilinders:

1

Aantal CC:

690

Garantie:

een jaar