Kawasaki ZX6R

De eerste Kawasaki ZX6R werd in 1995 geïntroduceerd en is tot op heden nog steeds in productie. De ZX6R serie maakt deel uit van de bekende Ninja lijn van Kawasaki. Heeft u altijd al gedroomd om een Kawasaki Ninja in uw bezit te hebben? Neem dan een kijkje in het ZX6R aanbod van Joppen Motoren en laat u overtuigen door onze uitstekende service!

Waarom een Kawasaki ZX6R?

De ZX6R is dé supersport motorfiets in het lage cc-klassement van Kawasaki. In 2015 won Jonathan Rea zijn eerste World Championship Superbike met de Kawasaki ZX6R. Sindsdien heeft hij elk jaar weer de titel weten te bemachtigen. Dat zegt natuurlijk wel iets over deze sportmotor! Maar de ZX6R is zeker niet alleen voor professionele motorraces. Dit model zal in de smaak vallen bij iedere motorrijder die op zoek is naar een 4 cilinder met flink wat power en een lekker laag gewicht. Hoewel de Ninja lijn bekend is geworden door de felle groene kleur (lime green) zijn de ZX6R motorfietsen (afhankelijk van het model) ook in andere stijlvolle kleuren verkrijgbaar.

Welke varianten van de ZX6R zijn er?

Kawasaki komt elk jaar met een nieuwe versie van de ZX6R, waardoor er inmiddels veel verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Zo kreeg de Kawasaki ZX6R 2007 kreeg een volledig nieuwe motor. Het uiterlijk van dit model werd meegenomen naar het model van 2008, waarbij alleen veranderingen in de kleurenschema’s werden aangebracht. Met de Kawasaki ZX6R 2009 bracht Kawasaki een drastische veranderingen in het uiterlijk van de motor, waardoor hij de meer hoekige look van de ZX10R kreeg. Ook de uitlaat kreeg een make-over. In 2003 werd er een extra krachtige uitvoering op de markt gebracht, de 636. De productie daarvan werd drie jaar later stopgezet. Sinds 2013 wordt de Kawasaki ZX6R standaard met 636cc motorblok uitgevoerd.

 • Kawasaki ZX6R

  ZX6R

  Leverbaar vanaf : € 6.095,00
  Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

  Meer informatie

Onderhoud van uw ZX6R

De Kawasaki ZX6R leent zich fantastisch om lekker mee te racen. Dat betekent dat u de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn goed in de gaten moet houden. Verder vraagt de ZX6R geen speciale aandacht wat betreft onderhoud. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt moet volstaan om uw Kawasaki motor in topconditie te houden. Uiteraard kunt u hiervoor ook gewoon bij Joppen Motoren terecht.

Ja, ik wil een Kawasaki ZX6R motor kopen!

Joppen Motoren heeft altijd een ruime collectie occasions op voorraad, voor zeer nette prijzen. Ook voor de aanschaf van een Kawasaki ZX6R kunt u bij ons terecht! Alle exemplaren die wij inkopen worden streng beoordeeld en volledig nagekeken, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare motor. Dankzij ons uitgebreide assortiment is de kans groot dat wij voor u de ideale ZX6R hebben staan. Kom gerust eens langs voor een goed gesprek onder het genot van een bak koffie! Een testrit is uiteraard altijd mogelijk. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste motoren die wij binnenkrijgen? Zorg dan dat u onze website in de gaten houdt en volg ons op Facebook!

Alternatieve motoren voor Kawasaki ZX6R

 • Honda CBR1000RA

  CBR1000RA

  Leverbaar vanaf : € 6.995,00
  Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

  Meer informatie
 • Honda CBR600F-4

  CBR600F-4

  Leverbaar vanaf : € 3.995,00
  Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

  Meer informatie
 • Kawasaki GTR1400 ABS

  GTR1400 ABS

  Leverbaar vanaf : € 6.995,00
  Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

  Meer informatie