Moment geduld aub......

MV Agusta Superveloce S 2021 surreal white/matt gold

- Supersport

Verkocht

Over deze motor

Voorbestemd om een cult-object te worden, de Superveloce en Superveloce S zijn één van de meest originele modellen in de geschiedenis van MV Agusta.

Sinds de lancering van de MV Agusta Superveloce in 2018 Heeft deze prachtige neo-klassieke sportmotor zich geprofileerd als moderne klassieker met extreem aantrekkelijke looks. Het originele uiterlijk wordt gecombineerd met de allernieuwste technologieën beschikbaar in de motorbranche.

In 2021 is er op softwarevlak veel toegevoegd waardoor de Superveloce en de Superveloce S nog veiligere motoren zijn geworden en er nog meer te customizen valt.

Door het toevoegen van een 6-assige IMU (Inertial Measurement Unit) is het mogelijk om de prestaties van de motor aan te passen aan de positie van de motor.

Dit uit zich in diverse nieuwe opties:

Cornering ABS: De rem druk wordt net als met de reguliere ABS aangepast zodat de wielen niet blokkeren, anders is dat er nu rekening wordt gehouden met de hoek waarin de motor zich bevindt ten opzichte van het asfalt.
Traction Control / Rear Wheel Spin Control: Hiermee voorkom je dat het achterwiel vrij kan ronddraaien (een burnout kan maken) en heb je altijd maximale grip bij het wegrijden vanuit stilstand of lage snelheden.
Front Wheel Lift Control: Hiermee bepaal je hoe ver het voorwiel van de grond mag komen mocht in het geval van een wheelie.
Launch Control: Met deze optie gebruik je alle systemen van de motor om de snelst mogelijke lancering/acceleratie te bewerkstelligen bij het wegrijden vanuit stilstand. Hou het gas helemaal open, laat de koppeling komen en de motor regelt de rest.
Verder zijn er een aantal motor onderdelen vervangen om te voldoen aan de Euro-5 Emissienorm, onder andere de koppelingskorf, aangepaste kleppen en klepstoters en diverse andere kleine onderdelen.

De Superveloce is uitgevoerd met GPS en Bluetooth om de motor eenvoudig te verbinden met uw smartphone. Met de vernieuwde MV Ride App kun je de motor volledig naar eigen wens instellen en ook rit informatie opslaan en delen. Daarnaast is het ook mogelijk om (basis) route informatie uit de MVRide App in het dashboard zichtbaar te krijgen.

De Superveloce en Superveloce S zijn tevens uitgevoerd met een zgn. Greenbox waarmee via de Greenbox App (gratis) de gps locatie van de motor ten alle tijden wereldwijd teruggevonden kan worden.

Specificaties waar je niet omheen kunt!

798cc
3 Cilinders
147 pk
Max. 240km/uur
173kg droog gewicht
Prijs Superveloce vanaf: € 20.700,-
Prijs Superveloce S vanaf: € 23.600,-

Specificaties
Stocknumber:

MVMY21SuperveloceSWhite

Merk:

MV Agusta

Type:

Superveloce S

Model:

Supersport

Bouwjaar:

2021

Kleur:

surreal white, matt gold

Kmstand:

0Km

Cilinders:

3

Aantal CC:

800

Garantie:

drie jaar