Moment geduld aub......

Royal Enfield Himalayan 2023 mirage silver

- All road
Over deze motor

Verover het onbekende met de ultieme avontuurlijke metgezel - de Royal Enfield Himalayan. Deze stoere en betrouwbare motorfiets is gebouwd om elk terrein te bedwingen en elk avontuur aan te kunnen. Met zijn krachtige 411cc motor en robuuste off-road capaciteiten, is de Himalayan de perfecte keuze voor zij die op zoek zijn naar grenzeloos avontuur.

Of u nu door ruige bergpassen rijdt, door stoffige woestijnpaden crost of door drassige modderweggetjes navigeert, de Himalayan biedt u de grip, controle en stabiliteit die nodig is om elke uitdaging aan te gaan. Met zijn uitstekende vering, sterke remmen en hoogwaardige constructie, kunt u vertrouwen op de Himalayan, ongeacht de omstandigheden.

Naast zijn indrukwekkende off-road mogelijkheden, biedt de Royal Enfield Himalayan ook optimaal rijcomfort op lange afstanden. Met een comfortabele zithouding, een ruime brandstoftank en voldoende bagageruimte, is deze motorfiets de perfecte metgezel voor avonturiers die graag ver willen gaan.

Met zijn tijdloze en authentieke uitstraling, straalt de Himalayan de klassieke Royal Enfield-stijl uit en trekt het de aandacht waar u ook gaat. Met zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid kunt u erop vertrouwen dat u jarenlang kunt genieten van uw avonturen zonder zorgen.

Klaar voor het volgende avontuur? Stap op de Royal Enfield Himalayan en ontdek de wereld op een manier die u nog nooit eerder hebt ervaren.

Specificaties
Stocknumber:

REMY23HimalayanMS

Merk:

Royal Enfield

Type:

Himalayan

Model:

All road

Bouwjaar:

2023

Kleur:

mirage silver

Kmstand:

1km

Cilinders:

1

Aantal CC:

410

Garantie:

drie jaar