Moment geduld aub......

Harley-Davidson® XLHC1000 Sportster 1979 zwart

- Custom
Over deze motor

Unieke kans: Verbluffende, volledig originele 1979 Harley-Davidson XLHC1000 Sportster!

Wat deze Harley-Davidson XLHC1000 Sportster echt bijzonder maakt, is dat hij volledig origineel is. Van zijn krachtige V-twin motor tot aan de kleinste details, dit juweeltje is in zijn oorspronkelijke staat gehouden, waardoor je een uniek stukje motorfietsgeschiedenis bezit. Zelfs de originele banden liggen er nog op, waardoor de authenticiteit en charme van deze vintage schoonheid behouden blijven.

Deze Harley Davidson XLHC1000 Sportster is uit 1979 maar heeft letterlijk nog nooit asfalt van dichtbij gezien. Hij is niet gereviseerd of iets dergelijks, hij is echt nieuw zoals hij toen in de showroom van een Harley Davidson dealer stond.

Met zijn iconische styling, straalt deze Sportster klasse en kracht uit. De chroomaccenten, de kenmerkende uitlaatpijpen en het tijdloze ontwerp zorgen ervoor dat deze motorfiets opvalt, waar je ook bent. Of je nu een enthousiaste verzamelaar bent of een fervent liefhebber van motorrijden, deze Harley-Davidson XLHC1000 Sportster zal je hart sneller doen kloppen.

Oftewel is dit het ideale verzamelaarsobject dat alleen maar meer geld waard wordt.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze zeldzame gelegenheid om een ??volledig originele Harley-Davidson XLHC1000 Sportster uit 1979 te bezitten. Deze kans komt maar zelden voorbij, dus haast je en maak deze ultieme vintage droom werkelijkheid!

Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke 1979 Harley-Davidson XLHC1000 Sportster te bemachtigen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Specificaties
Stocknumber:

HV-001

Merk:

Harley-Davidson®

Type:

XLHC1000 Sportster

Model:

Custom

Bouwjaar:

1979

Kleur:

zwart

Kmstand:

0Km

Cilinders:

2

Aantal CC:

1000

Garantie:

Geen garantie