Moment geduld aub......

BMW F800GS

Op dit moment hebben wij geen BMW F800GS op voorraad.

De comfortabele alleskunner is een zeer populaire motor van BMW in het middelgrote adventure motorsegment. Een prettige tweecilinder met enorm veel bruikbaar vermogen en goede rijeigenschappen zorgen voor een zeer compleet totaalpakket. Hier vind je de algemene eigenschappen van BMW F800GS en het BMW F800GS occasion aanbod bij Joppen Motoren.

Motorkarakter van de BMW F800GS

De motor van de BMW F800GS is een parallelle tweecilinder, dit is een motor die weinig trillingen veroorzaakt en een combinatie is van veel koppel en een redelijk vermogen. Door deze motor is de BMW F800GS een echte allemansvriend, vergelijkbaar met de gebruikelijke lesmotoren. De 800cc van de BMW motor levert afhankelijk van bouwjaar rond de 85pk.

De zithouding van de BMW F800GS

De zithouding op de BMW F800GS is erg comfortabel je zit met de rug recht en de positie van de voetsteunen zorgt voor een zithouding die geschikt is voor lange toertochten. Het brede stuur maakt de comfortabele zithouding af, er rust vrijwel geen gewicht op je polsen waardoor deze niet zwaar belast worden.

Het stuurgedrag van de BMW F800GS

De lange veerweg, de hoge grondspeling en het brede stuur zorgen er allemaal voor dat de BMW F800GS extreem makkelijk en precies stuurt, zelfs in lastige omstandigheden zoals een oneven weg. Door het brede stuur kun je enorm precies een bocht aansnijden en heb je maximale controle over waar de motor heen gaat. Verkeersdrempels en ruwe wegoppervlaktes zijn kinderspel voor de lange veerweg en de hoge grondspeling.

Ja, Ik wil een BMW F800GS motor kopen

De optionele middenbok (ook los te koop) en het ABS remsysteem van de F800GS motor zijn enkele opties die het gebruiksgemak en veiligheid aanzienlijk verhogen. Ben je op zoek naar een vergelijkbare motor, kijk gerust naar ons assortiment BMW motoren voor onder andere meer BMW F motoren. Ben je in de markt voor een BMW F800GS occasion of wil je je motor verkopen of  inruilen, neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor eventuele vragen over service en garantie.

0