Moment geduld aub......

BMW K

Hieronder de 3 resultaten van uw zoekopdracht

Bent u op zoek naar een degelijke en sportieve BMW motor? Dan zijn de motorfietsen uit de BMW K serie zeker het bekijken waard. Ontdek het actuele aanbod BMW K motoren online of kom eens langs bij Joppen Motoren in Leende.

Over de BMW K serie

De introductie van BMW K motoren in 1983 vormde een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van BMW. In plaats van de boxermotoren die destijds de standaard waren voor het Duitse merk, werden de motorfietsen in de BMW K serie voorzien van nieuwe vloeistof gekoelde vier-in-lijn motoren. Vanwege de manier waarop deze grote motoren in het frame lagen, kreeg de BMW K de bijnaam “Flying Brick”. Het waren deze krachtige motoren die er, in combinatie met vooruitstrevende technologieën en moderne designs, voor zorgden dat de BMW K serie een groot succes werd. De BMW K1100LT werd in Nederland zelfs gebruikt door zowel de politie als de Koninklijke Marechaussee. In de lijn van BMW K motoren zijn diverse modellen en generaties te vinden die variëren van de eerste K100 tot de nieuwste K1600 motoren. Qua uitrustingsniveau van de motoren is er ook veel onderscheid tussen diverse modellen die zich onderscheiden met de laatste letter van het typenummer.

Ons aanbod BMW K motoren

Bij Joppen Motoren hebben we op elk moment ruim 180 occasions in de showroom staan, waar altijd wel een aantal motorfietsen uit de BMW K serie tussen zitten. Hierbij kunt u denken aan de viercilinder BMW K1300S, of de legendarische BMW K1600GT met zijn dynamische zescilinder motor.

Onderhoud van uw BMW K motor

Zelfs de motorfietsen uit de oorspronkelijke BMW K serie staan bekend als onverslijtbaar. Echter is het om de betrouwbaarheid van uw motorfiets te waarborgen natuurlijk wel belangrijk om de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsintervallen aan te houden. Gelukkig kunt u ook daarvoor terecht bij Joppen Motoren. Onze vakkundige monteurs hebben veel ervaring met BMW motoren en zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een BMW K kopen!

Voor de aanschaf van een betrouwbare motor uit de BMW K serie bent u bij Joppen Motoren aan het goede adres. De kans is groot dat we uw ideale BMW K motor gewoon in de showroom hebben staan. Kom gerust eens bij ons langs. U kunt dan onder het genot van een kop koffie ons aanbod van dichtbij bewonderen. Indien gewenst kunnen wij u uiteraard bijstaan met een deskundig advies. Een proefrit is overigens ook geen probleem!

Zoekopdracht verfijnen

3