Moment geduld aub......

Honda CB

Hieronder de 2 resultaten van uw zoekopdracht

De CB serie is een zeer uitgebreide lijn Honda motorfietsen. Alle Honda CB motorfietsen zijn uitgerust met een inline motor, en de cilinderinhoud varieert van 50cc tot en met 1000cc. Joppen Motoren biedt u een uitgebreid assortiment Honda CB motoren, zodat er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele aanbod en laat u overtuigen door de kwaliteit en betrouwbaarheid van Honda!

 

Waarom een Honda CB?

Het Japanse Honda is al heel lang een gevestigd merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Er is een geschikt model voor elke motorrijder te vinden. De meeste Honda CB modellen zijn ontworpen voor woon-werkverkeer en voor cruisen, hoewel de kleinere CB modellen ook erg in trek zijn bij vintage motorraces. De Honda CBR serie bevat allemaal sportmotoren. Het is niet voor niets dat zoveel mensen voor een Honda CB kiezen!

 

Honda CB modellen

Er zijn heel veel verschillende Honda CB modellen verkrijgbaar. Honda’s eerste ‘grote’ motorfiets was de Honda CB 450, een standaard motorfiets met een 444cc motor. Hoewel de productie van de Honda CB 450 in 1974 werd stopgezet, is het nog altijd een veelgevraagde tweedehands model. Een van de recentere Honda CB modellen die heel populair zijn, is de Honda CB 600F, een sportieve motorfiets waar men rechtop zit. Dit model wordt beschouwd als een standaard of ‘naked’ motorfiets. Ook de Honda CB 750 (1969-1978) en de Honda CB 1000 (1992-1996) zijn nog altijd zeer gewilde motorfietsen. Bij Joppen Motoren hebben we altijd een ruim assortiment van zo’n 200 motoren, waardoor er vrijwel altijd een geschikte motor voor u tussen staat.

 

Aandachtspunten bij een Honda CB motorfiets

Bij de aanschaf van een Honda CB is het belangrijk te letten op de staat van de motorfiets, en dan met name de conditie van de slijtage-gevoelige onderdelen zoals de banden, de ketting en de tandwielen. Al onze motoren zijn door onze monteurs aan een uitgebreide technische controle onderworpen, dus u hoeft bij ons niet bang te zijn dat u onverhoopt een slechte motor aanschaft. Honda motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid. Natuurlijk heeft ook een Honda CB, net als elke andere motorfiets, jaarlijks een grote onderhoudsbeurt nodig. Verder moet u er rekening mee houden dat de onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage tijdig vervangen dienen te worden.

 

Ja, ik wil een Honda CB motor kopen!

Heeft u interesse in een Honda CB motor? Dan nodigen we u graag uit om langs te komen bij de Joppen showroom in Leende. De kans is groot dat wij voor u de ideale Honda CB motorfiets hebben! Joppen Motoren is al sinds 1978 een vertrouwd adres voor zowel nieuwe als tweedehands Honda CB motoren. Wij hechten veel waarde aan een goede service en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Een proefrit maken is bij ons geen enkel probleem, en de koffie staat altijd klaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met een gedegen advies. Bij Joppen Motoren vindt u de perfecte Honda CB motor tegen een verrassend scherpe prijs!

 

Honda CB verkopen?

Bent u in het bezit van een Honda CB en wilt u deze verkopen? Dat kan bij Joppen Motoren. Uw motor verkopen aan Joppen Motoren heeft een aantal voordelen. U loopt geen risico bij proefritten en u krijgt een eerlijke prijs voor uw motor. Vul het inkoopaanvraag formulier in en krijg binnen twee werkdagen een antwoord van ons.

2