Moment geduld aub......

Honda CBR

Op dit moment hebben wij geen Honda CBR op voorraad.

De CBR is al sinds 1986 één van de meest bekende en populaire modellen van Honda. Wat de Honda CBR uniek maakt? Van de CBR600F tot de CBR1000RR, er is voor iedereen een geschikte CBR te vinden! Joppen Motoren is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare Honda CBR motor tegen een verrassend scherpe prijs. Bekijk ons actuele aanbod en laat u overtuigen door de kwaliteiten van deze geweldige motoren!

 

Over Honda CBR motoren

Honda CBR motoren worden gekenmerkt door een sportief, krachtig en gestroomlijnd uiterlijk, een zeer hoge betrouwbaarheid en geweldige rijeigenschappen. Deze motoren zijn een lust voor het oog en staan garant voor opwindende prestaties! Met uitzondering van de ééncilinder CBR125R, CBR150R, CBR250R en CBR300R, zijn alle Honda CBR types voorzien van lijnmotoren. De CBR valt dan ook in de categorie supersport motoren.

 

Aandachtspunten bij de aanschaf van een Honda CBR

Wanneer u een motor gaat uitzoeken, is het belangrijk dat het exemplaar van uw keuze aansluit op uw wensen en wat u ermee gaat doen. Omdat de Honda CBR zoveel verschillende varianten heeft, is er gelukkig voor iedereen een geschikte motor te vinden. Uiteraard kunnen onze medewerkers u hierbij van deskundig advies voorzien!

Indien u een tweedehands Honda CBR motor wilt aanschaffen, dan is het van essentieel belang om goed te kijken naar de algehele staat van de motor, en de onderdelen die het meest aan slijtage onderhevig zijn: de banden, de ketting, de tandwielen, de remschijven en de blokken. Om ervoor te zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van een betrouwbare en veilige motor, worden alle Honda motoren die wij aanbieden eerst aan een uitvoerige technische controle onderworpen, waarbij ze op meer dan 50 punten worden nagelopen.

 

Onderhoud van uw Honda CBR motor

Om uw Honda CBR motor in optimale conditie te houden en verzekerd te blijven van een veilige en betrouwbare motor, dient u de ketting, de tandwielen en de banden regelmatig te controleren. Daarnaast adviseren wij om uw Honda CBR motor één keer per jaar (of volgens de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsinterval) een onderhoudsbeurt te laten geven. Hiervoor kunt u uiteraard gewoon bij ons terecht, evenals voor reparaties en schadeherstel. Daarnaast leveren wij een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires voor uw Honda CBR motor.

 

Ja, ik wil een Honda CBR motor kopen!

Joppen Motoren is al sinds 1978 een vertrouwd adres voor liefhebbers van Honda motoren. Als u de recensies op Facebook en Google bekijkt, zult u zien dat we al heel wat mensen aan de ideale motor hebben geholpen. Niet zo verwonderlijk, want wij hechten veel waarde aan een goede service en klanttevredenheid. Ook voor u heeft Joppen Motoren ongetwijfeld de juiste motorfiets staan. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Leende nabij Eindhoven! Hier kunt u op uw gemak ons actuele aanbod bekijken en u door onze deskundige medewerkers laten adviseren. Een proefrit is geen probleem, en de koffie staat klaar!

 

Honda CBR verkopen?

Bent u in het bezit van een Honda CBR en wilt u deze verkopen? Dat kan bij Joppen Motoren. Uw motor verkopen aan Joppen Motoren heeft een aantal voordelen. U loopt geen risico bij proefritten en u krijgt een eerlijke prijs voor uw motor. Vul het inkoopaanvraag formulier in en krijg binnen twee werkdagen een antwoord van ons.

0