Husqvarna

Hieronder het resultaat van uw zoekopdracht

Heeft u altijd al een motorfiets van Husqvarna willen hebben? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in het aanbod Husqvarna motoren van Joppen Motoren. De kans is groot dat wij de Husqvarna motor van uw dromen in de showroom hebben staan!

Over Husqvarna motorfietsen

Toen het van oorsprong Zweedse Husqvarna in 1689 werd opgericht, specialiseerden ze zich in het maken van musketten; de kenners weten dat de moderne versie van het Husqvarna logo nog steeds het uitzicht over de loop van een musket symboliseert – iets dat volgens het merk zelf refereert aan het feit dat ze nog altijd ‘de toekomst in het vizier’ hebben. Zoals ook bij veel andere motorfiets fabrikanten het geval was, begon Husqvarna tegen het einde van de negentiende eeuw met het bouwen van fietsen. In 1903 maakten ze de overstap naar motorfietsen. De eerste modellen, ‘Husky’s’, waren uitgerust met geïmporteerde motoren. In 1918 was Husqvarna zover dat ze hun motorfietsen volledig in-house konden produceren. Rond die tijd sloten ze ook een contract af met het Zweedse leger. Mede daardoor konden ze twee jaar later hun eigen motorenfabriek opzetten. Sindsdien is Husqvarna uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde Europese motorfiets fabrikanten ter wereld.

Ons aanbod Husqvarna motoren

Bij Joppen Motoren hebben we wisselend aanbod met nieuwe en tweedehands motoren op voorraad, en daar zitten altijd wel een aantal Husqvarna motorfietsen tussen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een Husqvarna TR, een Husqvarna Nuda 900r of een Husqvarna TE300.

Onderhoud van uw Husqvarna motor

Zelfs een betrouwbare Husqvarna motorfiets heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Als specialist op het gebied van Husqvarna motorfietsen voert Joppen Motoren graag het onderhoud uit! We raden aan om altijd de onderhoudsinterval aan te houden die Husqvarna voor uw specifieke model adviseert. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor Husqvarna onderdelen en accessoires.

Ja, ik wil een Husqvarna motor kopen!

Wilt u een motorfiets van Husqvarna kopen, dan bent u bij Joppen Motoren aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1978 een vertrouwd adres voor de aanschaf van zowel nieuwe motoren als occasions en helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale Husqvarna motorfiets. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Leende; hier kunt u op uw gemak het actuele aanbod van dichtbij bewonderen. Een proefrit is overigens geen probleem!

Zoekopdracht verfijnen

1