Moment geduld aub......

Klassieke motoren

Op dit moment hebben wij geen Klassieke motoren op voorraad.

Bent u op zoek naar een klassieke motor?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor de aanschaf van een classic motor? Joppen Motoren is sinds 1978 dé motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Wij hebben altijd ruim 180 occasion motoren in de showroom staan, waaronder meerdere klassieke motoren! Kom gerust eens bij ons langs in Leende om het actuele aanbod te bekijken.

Over klassieke en retro motoren

Officieel spreekt men van een classic motor als deze van na 1940 is; oudere motoren worden post-vintage (1931-1940), vintage (1915-1930) of veteran (1905-1914) motoren genoemd. Daarnaast is er ook een grote markt voor retro motoren, die kenmerken delen van klassieke motoren, met de techniek van deze tijd. Bij Joppen Motoren krijgen we vaak klassieke en retro motoren binnen, zoals Royal Enfield en Harley Davidson motoren. Ook zien we geregeld populaire klassiekers van Triumph en Indian voorbijkomen.

Voordelen van een klassieke motor

De meeste klassieke motoren worden in Nederland niet voor dagelijks woon-werkverkeer gebruikt, maar met name voor recreatieve ritten in de zomermaanden. Dat heeft echter wel het voordeel dat de verzekering voor een klassieke motor relatief laag is. Met een klassieker die tussen de 30 en 40 jaar oud is en waarmee tussen 1 december en 1 maart niet gereden wordt, profiteert u van een aantrekkelijke korting op de motorrijtuigenbelasting (overgangsregeling). Voor klassieke motoren die 40 jaar of ouder zijn profiteert u bovendien van een volledige vrijstelling voor de motorrijtuigenbelasting.

Onderhoud van uw klassieke of retro motor

Periodiek onderhoud is bij klassieke motoren van cruciaal belang. Om er zeker van te zijn dat u elke keer veilig en verantwoord de weg op gaat, adviseren wij om uw klassieke motor jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten geven. Bij Joppen Motoren hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van klassieke motoren; onze vakmensen weten precies op welke zaken ze moeten letten en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat u nog jaren plezier heeft van uw classic motor. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor tussentijdse reparaties en de aanschaf van accessoires.

Ja, ik wil een classic of retro motor kopen!

Heeft u interesse in een klassieke of retro motor? Kom dan eens langs bij de showroom van Joppen Motoren in Leende! De kans is groot dat wij ook voor u de ideale klassieke motor hebben staan, uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs! De koffie staat bij ons altijd klaar en een proefrit is geen probleem.

Klassieke motor verkopen of inruilen?

Wilt u zelf een of meer klassieke motoren te koop zetten of inruilen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw klassieker.

0