Moment geduld aub......

KTM 950 Supermoto

Hieronder het resultaat van uw zoekopdracht

Supermoto is een vorm van motorracen op een circuit met asfalt, dirttracks en obstakels. Het is dus in feite een combinatie van wegrace, motocross en speedway. Deze competitievorm is oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten maar is inmiddels ook in Europa razend populair. KTM was de eerste motorfiets fabrikant die een wedstrijdklare supermoto machine op de markt bracht en is nog steeds een van de betere merken voor wie op zoek is naar een supermoto. Joppen Motoren laat u graag kennismaken met de KTM 950 Supermoto!

Over de KTM 950 Supermoto

Het Oostenrijkse KTM (Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen) staat bekend om haar off-road motorfietsen, waaronder enduro, motocross en supermoto modellen. Sinds 2012 was KTM vier achtereenvolgende jaren de grootste Europese motorfiets fabrikant. Bovendien behoort het merk wereldwijd tot de meest toonaangevende producenten van off-road motorfietsen.

Ons aanbod KTM motoren

Bij Joppen Motoren hebben we altijd verschillende motorfietsen van KTM op voorraad, zoals bijvoorbeeld de KTM 950 Supermoto uit 2008. Naast nieuwe motoren krijgen we ook geregeld tweedehands exemplaren binnen. Mocht u op zoek zijn naar een nette naked bike van dit Oostenrijkse merk, dan is de KTM 990 Superduke een aanrader.

Onderhoud van uw KTM Supermoto

Of u nu een nieuwe of een gebruikte KTM Supermoto aanschaft, elke motorfiets dient periodiek een onderhoudsbeurt te krijgen. Ook daarvoor kunt u gewoon bij Joppen Motoren terecht! Onze deskundige monteurs hebben veel ervaring met supermoto’s en zorgen ervoor dat u van een veilige en betrouwbare motor verzekerd blijft. Ook voor reparaties, onderdelen en schadeherstel bent u bij ons aan het goede adres.

Ja, ik wil een KTM 950 Supermoto motor kopen!

Als de fullservice motorspecialist van Noord-Brabant weten we bij Joppen Motoren dat onze klanten liever geen motorfiets kopen zonder er eerst op gereden te hebben. We nodigen u dan ook graag uit om langs te komen voor een kop koffie en een proefrit op een van onze KTM 950 Supermoto modellen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook bijstaan met een persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe motor.

Zoekopdracht verfijnen

1