Mash

Op dit moment hebben wij geen Mash op voorraad.

Bent u ook zo dol op vintage motoren? Maar twijfelt u omdat u tegelijkertijd ook verzekerd wilt zijn van een nieuwe motorfiets die voldoet aan de hedendaagse eisen? Dan is een MASH motorfiets perfect voor u. MASH motorfietsen versmelten moderne technieken met vintage klassiekers – tegen een bijzonder scherpe prijs! Loop gerust eens bij ons binnen om het actuele aanbod te bekijken!

Over MASH motoren

MASH maakt deel uit van het Franse Société d’Importation de Moto et Accessories (SIMA), dat zich sinds 1976 actief bezighoudt met het importeren van motoren, onderdelen en accessoires van bekende motorfiets fabrikanten. Sinds 2011 brengt SIMA onder de merknaam MASH motorfietsen op de markt. MASH motoren zijn een eerbetoon aan de beste modellen uit het einde van de jaren zestig en het begin van de jaren zeventig. Het doel van MASH is niet alleen om motorfietsen te ontwerpen, maar ook om ze met dezelfde passie te bouwen als de motorfietsen waar ze door geïnspireerd zijn.

Met andere woorden: ze bouwen motoren met een vintage look en feel, maar wel met de hedendaagse expertise en de meest moderne technologie.

Het aanbod MASH motoren

MASH motoren worden onderverdeeld in 50cc, 125cc, 250cc, 400cc en 650cc modellen. In de 125cc range bieden ze bijvoorbeeld de nieuwe en verbeterde versie van de Seventy, het MASH model waar het allemaal mee begon. De MASH Dirt Track 250 is een ware blikvanger die er praktisch om smeekt om vies te worden. Het 400cc Five Hundred model combineert betrouwbare techniek met flexibiliteit en is de ideale partner voor lange roadtrips. Geeft u toch de voorkeur aan een zwaardere motor? Dan kunt u gaan voor de MASH Six Hundred 650 (de ultieme moderne klassieker!) of de MASH X-Ride 650, waarmee het merk echt back to basics is gegaan zodat wij “die goede oude tijd” opnieuw kunnen beleven.

Onderhoud van uw MASH motor

Waar een echte vintage motorfiets relatief veel onderhoud vereist, is het voor een MASH motor voldoende om jaarlijks het reguliere onderhoud te laten uitvoeren. Vanzelfsprekend kunt u ook voor het onderhoud van uw motor terecht bij Joppen Motoren. Wij werken altijd met veel plezier aan de prachtige motorfietsen van MASH!

Ja, ik wil een MASH motor kopen!

Wilt u een MASH motor kopen? U bent van harte welkom bij Joppen Motoren in Leende, waar u op uw gemak ons actuele aanbod nieuwe motoren en occasion motoren kunt bezichtigen. Ook wanneer u reeds in het bezit bent van een MASH motor en u deze wilt verkopen of inruilen kunt u bij ons terecht.

Zoekopdracht verfijnen

0