Moment geduld aub......

MV Agusta Superveloce

Op dit moment hebben wij geen MV Agusta Superveloce op voorraad.

Ben je ook zo’n liefhebber van klassiek ogende motoren? Zoek jij exclusiviteit, elegantie en hoge prestaties, kijk dan niet verder dan de MV Agusta Superveloce. Kom deze prachtige motoren bekijken bij Joppen Motoren, de MV Agusta expert van Zuid-Nederland.

Over de MV Agusta Superverloce & Superveloce S

De MV Agusta Superveloce en Superveloce S zijn motoren die enorm tot de verbeelding spreken, hypermoderne cult motoren met een uiterst elegante retro looks!

Sinds de lancering van de MV Agusta Superveloce in 2018 heeft deze motor zijn plek ingenomen als een iconische motor met prachtige neo-klassieke looks, die duidelijk geïnspireerd zijn op de racers uit het verleden. Het is daarom ook niet voor niks dat de Superveloce twee maal op rij is verkozen tot mooiste motor van de EICMA motorbeurs in Milaan, in 2020 met de ORO uitvoering en in 2021 met de AGO uitvoering.

Onder het mooie uiterlijk vind je een 798cc driecilinder motor die ruim 147Pk levert en de motor in beweging brengt tot de maximumsnelheid van ~240km/uur. Dit aantrekkelijk totaalplaatje weegt daarnaast slechts 173kg.

Bovenop het al mooie uiterlijk van de Superveloce is er bij de Superveloce S extra aandacht besteed aan een aantal opties zoals spaakwielen in plaats van de gegoten wielen en een Alcantara leren zadel voor een fraaie finishing touch. Optioneel kan deze variant ook geleverd worden met de exclusieve MV Agusta Racing Kit.

Uitgelicht: De elektronica van de Superveloce

Het elektronica pakket van de Superveloce  en de Superveloce S is één van de meest uitgebreide in de markt. Naast de tegenwoordig gebruikelijke systemen zoals ABS, Traction control en de verschillende rijstanden is de Superveloce ook uitgerust met een zogenaamde IMU, wat staat voor Inertial Measurement Unit, dit is een chique woord voor elektronische gyroscoop. Deze staat in constant contact met de ECU (boordcomputer van de motor) waarbij gegevens over acceleratie/deceleratie en de helhoek van de motor gecommuniceerd worden.

Cornering ABS
Zo zorgt bijvoorbeeld cornering ABS ervoor dat afhankelijk van de helhoek van de motor de ABS wel of niet aangesproken tijdens het remmen, hiermee voorkom je dat je jezelf onderuit remt in een bocht.

Front Wheel Lift en Rear Wheel Lift Mitigation
Ook zorgt de IMU ervoor dat gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden, zoals het ontstaan van een wheelie of stoppie waarmee één van de wielen van de grond komt. Door deze IMU kan er voor gekozen worden om dit in zijn geheel te voorkomen, of in zekere mate toe te staan.

Launch Control
Met de launch control optie werken alle systemen samen om zo snel mogelijk vanuit stilstand weg te rijden. Zet de optie aan, draai het gas volledig open en laat de koppeling komen, de motor regelt de rest.

Connectiviteit:
De motor is uitgerust met GPS en Bluetooth om met uw telefoon en de MV Ride app te verbinden, hiermee kun je heel eenvoudig de instellingen van de motor wijzigen vanaf je telefoon, voordat je gaat rijden. Hiermee voorkom je dat je na het opstappen eerst 5 minuten alles aan het passen bent.

Ook kun je via je telefoon, basis-route informatie op het dashboard van je motor weergeven.

Onderhoud van een MV Agusta Superveloce

Ondanks de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de MV Agusta Superveloce, is deze onderhevig aan periodiek onderhoud om de motor in technische topstaat te houden. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in, en opgeleid door MV Agusta om uw (toekomstige) Superveloce alle liefde te geven die deze verdient. Voor zowel onderhoud, reparatie of schadeherstel kunt u terecht bij Joppen Motoren.

Ja, ik wil een MV Agusta Superveloce kopen!

Ben je geïnteresseerd in een MV Agusta Superveloce of Superveloce S? U bent van harte welkom in de showroom van Joppen Motoren in Leende, 10km onder Eindhoven. Hier kunt u op uw gemak deze pracht motoren aanschouwen en onze experts staan uw graag te woord om al uw vragen te beantwoorden, dit alles onder het genot van een vers kopje koffie.

Heeft u zelf een MV Agusta motor maar bent u toe aan een ander model? Dan willen wij u graag verder helpen. U kunt namelijk ook bij Joppen Motoren terecht om uw eigen motorfiets te verkopen of in te ruilen.

0