Moment geduld aub......

Norton Commando

Op dit moment hebben wij geen Norton Commando op voorraad.

Bent u ook zo’n liefhebber van klassieke motoren zoals de Norton Commando? Dan moet u zeker eens langskomen bij Joppen Motoren. Als dé motorspeciaalzaak van Brabant en omstreken hebben wij altijd een wisselend aanbod met ruim 180 nieuwe en gebruikte motoren in de showroom staan. Een Norton mag dan vanzelfsprekend niet ontbreken.

Over onze Norton motoren

Norton Motor is een merk motoren dat van origine gevestigd was in Birmingham, Engeland. Opgericht in 1898 met een rijke en zeer complexe geschiedenis, heeft dit merk in de latere jaren van de 20e eeuw een aantal keren van eigenaren gewisseld tussen Amerikaanse investeerders.
De Norton Commando is gemaakt in zowel 750cc uitvoering als de 850cc uitvoering en is voor een periode van 10 jaar in productie geweest tussen 1967 en 1976.

De 961cc Norton Commando is een speciale motor uitvoering, dit model is in 2006 bedacht als een opvolger van de 850cc uitvoering door één van de Amerikaanse investeerders, maar is nooit in grootschalige productie genomen. De eerste 961 Commando rolde in 2010 van de productielijn.
Bij Joppen Motoren vindt u ongetwijfeld uw ideale Norton Commando! Al onze motoren worden overigens aan een uitgebreide technische controle onderworpen, alvorens deze in de verkoop gaan. U hoeft zich dus geen zorgen de maken over de technische staat van uw aankoop!

Onderhoud van Norton motoren

Alle motoren, vooral speciale exemplaren zoals de Norton Commando zijn onderhevig aan periodiek onderhoud, ongeacht hoe hoog de kwaliteit van de motor is. Als u uw Norton Commando jaarlijks een onderhoudsbeurt laat geven en de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn tijdig laat vervangen, zult u dan ook niet snel voor onaangename verrassingen komen te staan. Joppen Motoren verzorgt met plezier het onderhoud van uw Norton motor! Daarnaast kunt u ook voor reparaties en onderdelen bij ons terecht.

Ja, ik wil een Norton Commando kopen!

Wilt u een Norton Commando motor kopen? U bent van harte welkom om langs te komen bij de showroom van Joppen Motoren in het Noord-Brabantse Leende. Hier kunt u op uw gemak ons actuele aanbod Norton motoren van dichtbij bewonderen. De koffie is altijd vers en onze specialisten staan voor u klaar om u van meer informatie of een persoonlijk advies te voorzien. Een proefrit maken kan vanzelfsprekend ook, neemt a.u.b. vooraf even contact met ons op!

Een Norton motor verkopen of inruilen?

Heeft u zelf een Norton motor maar wilt u deze verkopen of inruilen, wij staan graag voor u klaar om u daarin van dienst te zijn. U kunt namelijk bij Joppen Motoren terecht voor het verkopen of inruilen van uw Motor. Dat scheelt u de stress die komt kijken bij de particuliere verkoop en bovendien bent u er bij ons van verzekerd dat uw motor tegen een eerlijke prijs kunt verkopen. Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

0