Moment geduld aub......

Triumph Thunderbird

Op dit moment hebben wij geen Triumph Thunderbird op voorraad.

Heeft u er altijd van gedroomd om zo’n schitterende Triumph Thunderbird in uw bezit te hebben? De kans is groot dat we bij Joppen Motoren de perfecte occasion voor u hebben staan. Bekijk het actuele aanbod online of loop eens binnen bij onze showroom!

Over Triumph Thunderbird motorfietsen

De Triumph Thunderbird is een motorfiets die in 1949 door het Britse Triumph op de markt werd gebracht. De originele Thunderbird was de 650cc Triumph 6T Thunderbird, die tot 1966 in verschillende uitvoeringen geproduceerd werd. De Thunderbird naam werd daarna nog een aantal keer gebruikt voor nieuwe Triumph modellen. Zo werd in 1981 de Triumph TR65 Thunderbird uitgebracht; in feite een kleinere versie van de 750cc Triumph T140 Bonneville. In 1995 verscheen de Triumph Thunderbird 900, gevolgd door de Triumph Thunderbird 1600 en Thunderbird 1700 in 2009.

Ons aanbod Triumph Thunderbird motoren

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een originele Triumph 6T Thunderbird of naar een van de recentere uitvoeringen; bij Joppen Motoren krijgen we nog geregeld Thunderbirds binnen.

Bent u op zoek naar een specifiek Triumph Thunderbird model? Ga dan naar Ik zoek een motor en vul het formulier in. Wij gaan dan voor u op zoek naar de motor van uw dromen!

Onderhoud van uw Triumph Thunderbird motor

Een oudere tweedehands motor vereist over het algemeen wat meer aandacht dan een nieuwe motor. Het is daarom erg belangrijk dat u uw Triumph Thunderbird tijdig wegbrengt voor de periodieke onderhoudsbeurt. Gelukkig kunt u daarvoor gewoon bij ons terecht! Joppen Motoren beschikt over een team van vakkundige monteurs die veel ervaring hebben met Triumph motoren. Zij voeren met plezier het onderhoud van uw Triumph Thunderbird uit. Ook reparaties en schadeherstel zijn geen enkel probleem.

Ja, ik wil een Triumph Thunderbird kopen!

Een Triumph Thunderbird kopen doet u natuurlijk niet bij de eerste de beste. U wilt immers wel verzekerd zijn van een betrouwbare motor tegen een eerlijke prijs. Kom daarom gewoon eens langs bij Joppen Motoren in Leende. Onder het genot van een bak koffie laten wij u graag onze occasions zien. Ook een proefrit behoort tot de mogelijkheden.

0