Moment geduld aub......

Yamaha FJR

Hieronder het resultaat van uw zoekopdracht

Bent u ook zo’n liefhebber van de Yamaha FJR1300? Dan moet u zeker eens langskomen bij Joppen Motoren! Als dé motorspeciaalzaak van Brabant en omstreken hebben wij altijd een wisselend aanbod met ruim 180 nieuwe en gebruikte motoren in de showroom staan. Daar mag vanzelfsprekend geen Yamaha FJR1300 in ontbreken!

Over onze Yamaha FRJ1300 motoren

De Yamaha FJR1300, de grote sport touring motor van Yamaha, met zijn lange wielbasis en sterke betrouwbare motor is deze motor uitermate geschikt voor de langere toertochten. Met dit in gedachte heeft Yamaha de FJR1300 dan ook opgebouwd, verschillende standaard comfort functies die op vele andere motoren optioneel zijn. De EA/AS variant is daarnaast uitgerust met een electronische koppeling en automatische versnellingsbak

Voor het eerst geintroduceert in 2001 zonder ABS waarna in 2006 met de tweede generatie FJR1300 ABS standaard werd in combinatie met het gecombineerd remsysteem. De derde generatie vanaf 2013 bracht aanzienlijk meer aanpassingen waaronder ledverlichting en betere airflow en koeling door aangepast kuipwerk.

Bij Joppen Motoren vindt u ongetwijfeld uw ideale FJR1300, onze deskundige verkopers en monteurs zijn inmiddels expert op het gebied van deze motor.

Al onze tweedehands motoren worden overigens aan een uitgebreide technische controle onderworpen, alvorens deze in de verkoop gaan. U hoeft zich dus geen zorgen de maken over de technische staat van uw aankoop!

Onderhoud van uw Yamaha FJR1300

De motorfietsen van het meest bekende Japanse merk staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Als u uw Yamaha FJR1300 jaarlijks een onderhoudsbeurt laat geven en de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn tijdig laat vervangen, zult u dan ook niet snel voor onaangename verrassingen komen te staan. Joppen Motoren verzorgt met plezier het onderhoud van uw Yamaha FJR1300! Daarnaast kunt u ook voor reparaties en onderdelen bij ons terecht.

Ja, ik wil een FJR1300 motor kopen!

Wilt u een Yamaha FJR1300 kopen? U bent van harte welkom om langs te komen bij de showroom van Joppen Motoren in het Noord-Brabantse Leende. Hier kunt u op uw gemak ons actuele aanbod Yamaha motoren van dichtbij bewonderen. De koffie is altijd vers en onze specialisten staan voor u klaar om u van meer informatie of een persoonlijk advies te voorzien. Een proefrit maken kan vanzelfsprekend ook!

Yamaha motor verkopen of inruilen?

Heeft u zelf een Yamaha motor maar bent u toe aan een ander model? Wellicht kunnen we elkaar helpen! U kunt namelijk ook bij Joppen Motoren terecht om uw eigen motorfiets te verkopen of in te ruilen. Dat scheelt u de stress die gepaard gaat met de verkoop en bovendien bent u er bij ons van verzekerd dat u uw motor tegen een eerlijke prijs kunt verkopen. Neem gerust contact op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

1