Moment geduld aub......

Yamaha FZ

Hieronder het resultaat van uw zoekopdracht

Het Japanse Yamaha heeft sinds de oprichting van de motorfiets-tak in 1954 al vele succesvolle modellen op de markt gebracht. In 1984 werd de eerste Yamaha FZ geïntroduceerd: de Yamaha FZ 400R. Dit was de eerste in wat een lange lijn FZ motoren zou worden. Een van de meest populaire FZ modellen werd in 1997 op de motorshow van Parijs geïntroduceerd; de Yamaha FZ 400 Fazer. Deze naked/road bike bleek een zeer sterke concurrent voor o.a. de Honda CB 400 en de Suzuki GSF 400. Het concept van de Fazer is briljant. Het komt er in feite op neer dat men de motor en het loopwerk van een sportmotor heeft genomen, en deze heeft gestript om er een praktisch exemplaar van te maken dat geschikt was voor dagelijks gebruik op de weg. Ondanks het feit dat de productie van de eerste Fazer twee jaar later werd stopgezet, is het model tot op de dag van vandaag nog altijd ongekend populair! Dat geldt ook voor de opvolgers van de eerste Fazer; de FZ-S6 Fazer, de FZ-S 1000 Fazer, de FZ-1 Fazer, de FZ6-S2 Fazer en de FZ-1 Fazer TE.

Bent u ook op zoek naar een Yamaha FZ? Neem dan meteen een kijkje in het uitgebreide aanbod van Joppen Motoren en laat u overtuigen door onze uitstekende service en kwaliteit!

 

Waarom een Yamaha FZ motor?

De Yamaha FZ Fazer is een sportieve tourmotor die bekend staat om zijn goede rijeigenschappen en zijn zeer comfortabele en toch sportieve zithouding. Een van de meest bijzondere kenmerken van de FZ Fazer is de ideale combinatie van een sportief uiterlijk met een ultiem rijgenot. Kortom, een motor die ook zeer geschikt is voor dagelijks gebruik. De Yamaha FZ Fazer is niet voor niets een van de populairste modellen van Yamaha!

 

Yamaha FZ modellen

Bij Joppen Motoren treft u geregeld verschillende Yamaha FZ motoren aan. Hierbij kunt u denken aan de Yamaha FZR600, een 4-cilinder sportmotor met een stalen Deltabox frame, die van 1989 tot en met 1999 geproduceerd werd. Of wat dacht u van de Yamaha FZ6N? Dit model is praktisch identiek aan het standaard FZ6 Fazer model en nog altijd zeer populair. Uiteraard komen er ook geregeld andere FZ modellen voorbij, dus zorg dat u het aanbod goed in de gaten houdt!

 

Aanschaf en onderhoud van uw Yamaha FZ

Bij de aanschaf van een Yamaha FZ Fazer is het belangrijk om te letten op de technische staat van de motor (de ketting, de tandwielen en de banden), maar ook op het uiterlijk (de staat van de lak en de kappen). Alle motoren die wij te koop aanbieden, zijn van tevoren technisch nagekeken door onze monteurs en op meer dan 50 punten gecontroleerd. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een tweedehands motor in uitstekende staat!

Om te zorgen dat uw motor probleemloos blijft rijden, moet hij natuurlijk wel zo nu en dan een onderhoudsbeurt krijgen. Naast het jaarlijkse onderhoud is het belangrijk voor een Yamaha FZ Fazer om de door de fabrikant aanbevolen service-interval aan te houden.

 

Ja, ik wil een Yamaha FZ motor kopen!

Heeft u interesse in een Yamaha FZ motor? Dan nodigen we u graag uit om langs te komen bij de showroom van Joppen Motoren in Leende! Wij bieden een geweldig assortiment gebruikte motoren aan, waar ook geregeld Yamaha FZ modellen tussen staan. De kans is groot dat wij ook voor u de motorfiets hebben staan die u zoekt, uiteraard tegen een zeer aantrekkelijke prijs! U bent bij ons altijd verzekerd van een prima service. De koffie staat klaar, en een proefrit is geen enkel probleem.

 

Yamaha FZ verkopen of inruilen?

Bent u in het bezit van een Yamaha FZ en wilt u deze verkopen of inruilen? Dat kan bij Joppen Motoren! Uw motor verkopen aan Joppen Motoren heeft een aantal voordelen. U loopt geen risico bij proefritten en u krijgt een eerlijke prijs voor uw motor. Vul het inkoopaanvraag formulier in en krijg binnen twee werkdagen een antwoord van ons.

1