Moment geduld aub......

Yamaha XJR

Op dit moment hebben wij geen Yamaha XJR op voorraad.

De vier grote Japanse motorfabrikanten hadden in de jaren zeventig de zogenaamde naked bike rage opgestart. Honda had de succesvolle CB serie, Kawasaki de Z-serie en Suzuki bracht de watergekoelde GT 750 uit. In die tijd had Yamaha veel succes met de RD serie. In 1993 was het hoog tijd voor Yamaha om met een gepast antwoord te komen op de CB1000 van Honda. Dit werd de XJR1200 met het betrouwbare motorblok uit de FJ1200, dit blok werd uitgerust met nieuwe carburateurs en uitlaat en in 1994 kwam de eerste XJR 1200 van de band!

Over onze Yamaha XJR motoren

Bent u ook in de markt voor een klassieke, krachtige naked bike van Yamaha? De originele XJR1200 of misschien de vernieuwde variant, de XJR1300 die in 1999 werd geïntroduceerd. Bij Joppen Motoren staat meestal wel een XJR, die in onze showroom in Leende te aanschouwen is. Al onze motoren worden aan een uitgebreide technische controle onderworpen om te garanderen dat de motor in technisch goede staat verkeerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de technische staat van de motoren in onze showroom!

Onderhoud van Yamaha motoren

De motorfietsen van het meest bekende Japanse merk staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Als u uw motorfiets jaarlijks een onderhoudsbeurt laat geven en de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn tijdig laat vervangen, zult u dan ook niet snel voor onaangename verrassingen komen te staan. Joppen Motoren verzorgt met plezier het onderhoud van uw Yamaha motor! Daarnaast kunt u ook voor reparaties en onderdelen bij ons terecht.

Ja, ik wil een Yamaha motor kopen!

Wilt u een Yamaha XJR kopen? U bent van harte welkom om langs te komen bij de showroom van Joppen Motoren in het Noord-Brabantse Leende. Hier kunt u op uw gemak ons actuele aanbod Yamaha XJR’s van dichtbij bewonderen. De koffie is altijd vers en onze specialisten staan voor u klaar om u van meer informatie of een persoonlijk advies te voorzien. Een proefrit maken kan vanzelfsprekend ook!

Yamaha motor verkopen of inruilen?

Heeft u zelf een Yamaha XJR motor maar bent u toe aan een ander model? Wellicht kunnen we elkaar van dienst zijn! U kunt namelijk ook bij Joppen Motoren terecht om uw eigen motorfiets te verkopen of in te ruilen. Dat scheelt u de stress die gepaard gaat met de verkoop en bovendien bent u er bij ons van verzekerd dat u uw motor tegen een eerlijke prijs kunt verkopen. Neem gerust contact op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

0