Moment geduld aub......

Yamaha XVS

Hieronder het resultaat van uw zoekopdracht

Het Japanse Yamaha, dat sinds 1954 motorfietsen produceert, kondigde in 1994 een nieuwe standalone merknaam aan voor de cruisers die ze op de Amerikaanse markt brachten: Star Motorcycles. In 2016 werd bekendgemaakt dat ze de naam Star weer lieten vallen en de cruisers weer onder de Yamaha merknaam gingen verkopen. Dat de productie van de Star motoren wel wordt voortgezet, is voor de liefhebbers een grote opluchting. Er zijn namelijk heel wat motorfietsen onder de Star naam uitgebracht die nog altijd razend populair zijn. De Yamaha XVS bijvoorbeeld. Sinds 1997 wordt de Yamaha XVS650 DragStar geproduceerd, die in de Verenigde Staten onder de naam ‘V-Star’ wordt verkocht. De ideale motorfiets voor wie op zoek is naar een betaalbare chopper van topkwaliteit!

Bekijk op uw gemak de Yamaha XVS motorfietsen bij Joppen Motoren en laat u overtuigen door het uitgebreide aanbod!

 

Waarom een Yamaha XVS DragStar motor?

Yamaha XVS Dragstar is een chopper die er meteen uit springt door zijn uiterlijk en zijn goede rijeigenschappen. Hij biedt de visuele aantrekkingskracht van grotere V-twin motorfietsen, maar combineert deze met de betrouwbaarheid en wendbaarheid van een mid-size cruiser. De XVS Dragstar van Yamaha is populair bij zowel de beginnende als de ervaren motorrijder. Met andere woorden: een zeer mooie chopper tegen een betaalbare prijs!

 

Yamaha XVS modellen

De Yamaha XVS Dragstar is in twee verschillende varianten verkrijgbaar: de Custom, met een zithoogte van 695 mm en een gewicht van ongeveer 232 kg, en de Classic, met een iets hogere zithoogte van 708 mm en ongeveer 15 kg zwaarder. Yamaha XVS Dragstar is verkrijgbaar vanaf 125cc tot en met 1100cc. Ieder model heeft dat geweldige uiterlijk dat van de Dragstar een succesmodel in de categorie chopper motoren heeft gemaakt.

Uiteraard zijn er nog meer mooie XVS modellen van Yahama, zoals bijvoorbeeld de Yamaha XVS950a Midnight Star.

 

Aanschaf en onderhoud van uw Yamaha XVS DragStar

Bij de aanschaf van een Yamaha XVS DragStar is het, net als bij andere modellen, belangrijk om te letten op zowel de technische staat van de motor als op het uiterlijk. Alle motoren die bij ons te koop staan, zijn door onze monteurs aan een uitgebreide technische controle onderworpen. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een tweedehands motor in uitstekende staat!

Naast het aanhouden van het onderhoudsinterval opgegeven door Yamaha is het aan te raden de XVS Dragstar jaarlijks een beurt te laten geven.

 

Ja, ik wil een Yamaha XVS motor kopen!

Heeft u interesse in een Yamaha XVS DragStar of in een ander model van Yamaha? Dan bent u bij Joppen Motoren aan het goede adres! Wij bieden u een indrukwekkend assortiment gebruikte motoren van uitstekende kwaliteit, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De kans is groot dat wij ook voor u de ideale Yamaha XVS hebben staan! Daarbij hechten wij veel waarde aan het verstrekken van een goede service. De koffie staat bij ons altijd klaar, en een proefrit maken is geen probleem. Uiteraard helpen onze medewerkers u ook graag verder met een deskundig advies.

 

Yamaha XVS verkopen?

Bent u in het bezit van een Yamaha XVS en wilt u deze verkopen of inruilen? Dat kan bij Joppen Motoren! Uw motor verkopen aan Joppen Motoren heeft een aantal voordelen. U loopt geen risico bij proefritten en u krijgt een eerlijke prijs voor uw motor. Vul het inkoopaanvraag formulier in en krijg binnen twee werkdagen een antwoord van ons.

1