Proefrijden tijdens te Beta Demo dagen

De Beta RR testdagen op en om het circuit van MC Venlo-Blerick zijn op 13 en 20 september a.s. Aanmelden als rijder voor de Speed Secure Cross Country Training in Venlo-Blerick kan hier

Op deze manier maken we het mogelijk voor echt geïnteresseerden om een juiste keuze te maken tussen bijvoorbeeld 2- of 4-takt of voor een bepaalde cilinderinhoud.

Het circuit is op beide dagen geopend vanaf 11:00 uur en het rijden is mogelijk van 13:00 - 17:00 uur. Behalve een gedeelte van het cross circuit bestaat het parcours uit een zandafgraving en single trails, met een lengte van om en nabij 7 kilometer.

Tot dan,

 

 

 

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.