Proefrijden tijdens te Beta Demo dagen

De Beta RR testdagen op en om het circuit van MC Venlo-Blerick zijn op 13 en 20 september a.s. Aanmelden als rijder voor de Speed Secure Cross Country Training in Venlo-Blerick kan hier

Op deze manier maken we het mogelijk voor echt geïnteresseerden om een juiste keuze te maken tussen bijvoorbeeld 2- of 4-takt of voor een bepaalde cilinderinhoud.

Het circuit is op beide dagen geopend vanaf 11:00 uur en het rijden is mogelijk van 13:00 - 17:00 uur. Behalve een gedeelte van het cross circuit bestaat het parcours uit een zandafgraving en single trails, met een lengte van om en nabij 7 kilometer.

Tot dan,

 

 

 

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.

 • Vacature motorfiets inkoper

  Vacature motorfiets inkoper

  Wordt jij onze nieuwe commerciële collega gericht op de inkoop van motorfietsen? Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en neem contact op!

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!