Proefrijden tijdens te Beta Demo dagen

De Beta RR testdagen op en om het circuit van MC Venlo-Blerick zijn op 13 en 20 september a.s. Aanmelden als rijder voor de Speed Secure Cross Country Training in Venlo-Blerick kan hier

Op deze manier maken we het mogelijk voor echt geïnteresseerden om een juiste keuze te maken tussen bijvoorbeeld 2- of 4-takt of voor een bepaalde cilinderinhoud.

Het circuit is op beide dagen geopend vanaf 11:00 uur en het rijden is mogelijk van 13:00 - 17:00 uur. Behalve een gedeelte van het cross circuit bestaat het parcours uit een zandafgraving en single trails, met een lengte van om en nabij 7 kilometer.

Tot dan,

 

 

 

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta

 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.