Moment geduld aub......

Royal Enfield Interceptor

Hieronder de 7 resultaten van uw zoekopdracht

Op zoek naar een Royal Enfield Interceptor?

De 2021 Royal Enfield Interceptor 650 is een waar cultobject voor liefhebbers van het klassieke motorrijden. Deze 650cc tweecilinder is een waar genot om op te rijden, de motor rijdt sportief zonder op comfort in te leveren. De motor trekt stevig op en samen met het aangename geluid wordt hierdoor binnen de kortste keren een glimlach op je gezicht getoverd. “Built like a gun” is de ontwerpfilosofie van Royal Enfield, en dit komt terug in de betrouwbaarheid van deze Interceptor 650, moeiteloos starten en lopen, ook onder zware omstandigheden.

Wat specificaties: het kloppende hart van de Interceptor 650 is een olie/lucht gekoelde 648cc paralelle tweecilinder, dit zorgt voor trillingsvrij maar wel uitdagend motorkarakter, daarnaast is de Interceptor voorzien van 18 inch spaakwielen, ABS en brandstofinjectie. Alles om in stijl, zonder zorgen rond te rijden. De Royal Enfield Himalayan uit 2021 levert maar liefst 47pk met 57Nm koppel.

 

Ons aanbod Royal Enfield Interceptor motoren

Als dé motorspeciaalzaak sinds 1978 hebben we bij Joppen Motoren altijd een indrukwekkend assortiment op voorraad, met zowel nieuwe als gebruikte Interceptors. We hebben standaard zo’n 180 occasions in de showroom, waar ook schitterende Royal Enfield Interceptor 650’s tussen staan.

Kijk ook gerust naar onze andere Royal Enfield modellen, zoals de Meteor, Continental GT en de Himalayan, doorgaans hebben we alle modellen van Royal Enfield ook fysiek in onze showroom staan ter bezichtigen en proefzitten.

 

Onderhoud Royal Enfield motor

Net zoals elke andere motorfiets vereist ook een Royal Enfield Interceptor zo nu en dan wat onderhoud. Ook daarbij zijn de vakmensen van Joppen Motoren u graag van dienst. Wij hebben veel ervaring met Royal Enfield motoren en weten precies wat er moet gebeuren om te zorgen dat u elke keer weer met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunt. Ook voor reparaties, schadeherstel en het vervangen van onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak gemakkelijk en snel online een onderhoudsafspraak voor uw motor.

 

Ja, ik wil een motor van Royal Enfield kopen!

Wilt u een motor van Royal Enfield Interceptor aanschaffen, dan is het wel zo prettig als u zich rustig kunt oriënteren op de mogelijkheden. Joppen Motoren nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Leende, waar u onder het genot van een verse kop koffie onze Royal Enfield motoren van dichtbij kunt bekijken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Heeft u zelf een Royal Enfield motor die u wilt verkopen of inruilen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs voor uw motor!

 

 

7