Moment geduld aub......

Royal Enfield Meteor Fireball

Hieronder de 4 resultaten van uw zoekopdracht

Royal Enfield heeft sinds de oprichting in 1901 al vele fantastische motorfietsen op de markt gebracht. Hun nieuwe serie Royal Enfield Meteor motoren biedt keuze uit drie uitvoeringen: de Royal Enfield Meteor Fireball, Stellar en Supernova. De Fireball kan beschouwd worden als het instapmodel van de Meteors en is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare cruiser. U bent van harte welkom bij Joppen Motoren om deze schitterende motorfiets van dichtbij te bewonderen

Over Royal Enfield Meteor Fireball motoren

De Royal Enfield Meteor Fireball vervangt in feite de in 2018 gelanceerde Thunderbird X, waar hij op gebaseerd is. En hoewel het model een klassieke uitstraling heeft, is de Fireball van alle moderne gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan onder andere een gloednieuwe 349cc lucht-olie gekoelde motor met een elektronisch brandstofinjectie systeem, ABS Dual-Channel remmen en LED-verlichting. Bovendien zijn de nieuwe Meteors allemaal uitgerust met het geavanceerde Tripper™ navigatiesysteem, dat via de Royal Enfield app aan uw smartphone gekoppeld kan worden. Het is een uitstekend gebalanceerde motor met een toegankelijke zitpositie en een fantastisch rijcomfort. De productslogan van de Meteors is niet voor niets “Cruise easy”!

Ons Royal Enfield Meteor Fireball aanbod

Bij Joppen Motoren hebben we altijd ruim 180 occasions in de showroom staan. Maar u kunt ook bij ons terecht voor nieuwe motoren, waaronder de Royal Enfield Meteor Fireball. Het model is uitgebracht in de kleuren Fireball Red en Fireball Yellow, welke allebei door ons geleverd kunnen worden.

Onderhoud van uw Royal Enfield Meteor Fireball

Wanneer u bij ons een Royal Enfield Meteor Fireball aanschaft, leveren wij deze volledig rijklaar af. U kunt echter ook voor het onderhoud van uw Fireball bij ons terecht, alsmede voor reparaties en schadeherstel. Met Joppen Motoren heeft u dus altijd een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan uw motorfiets.

Ja, ik wil een Royal Enfield Meteor Fireball kopen!

Wilt u ook zo’n schitterende Fireball kopen? Dan wilt u ongetwijfeld eerst een proefrit maken. Dat is bij Joppen Motoren geen enkel probleem! Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak bij onze showroom in Leende.

4