Moment geduld aub......

Royal Enfield Meteor

Hieronder de 19 resultaten van uw zoekopdracht

  • 1
  • 2

Royal Enfield specialiseert zich al sinds 1901 in het creëren van moderne klassiekers, waaronder de Bullet, de Himalayan, de Continental GT en de Interceptor. Het is echter de Royal Enfield Meteor die de ultieme essentie van het motorrijden belichaamt. Het model kenmerkt zich door een tijdloos design, klassieke contouren en een ongekend rijgenot. Als u nog niet verliefd was op deze cruiser, dan gaat dat wel gebeuren als u de Royal Enfield Meteor bij Joppen Motoren ziet!

Over Royal Enfield Meteor motoren

De originele Royal Enfield Meteor, die in 1952 op de markt werd gebracht, was een schitterende tourmotor waarvan de populariteit de tand des tijds heeft weten te doorstaan. Niet zo verwonderlijk dus, dat Royal Enfield deze motorfiets opnieuw heeft uitgebracht. De nieuwe Meteor is uitgerust met een volledig vernieuwde 349cc motor. Het verbeterde chassis is nog sterker en duurzamer en faciliteert een ongekende stabiliteit en wendbaarheid, zonder te compromitteren op comfort. Daarnaast is het model voorzien van geavanceerde remtechnieken en een responsieve vermogensafgifte. Perfect voor lange afstanden, maar net zo goed in staat om de uitdagingen van het dagelijkse woon-werkverkeer aan te gaan.

Ons Royal Enfield Meteor aanbod

Wilt u een Royal Enfield Meteor kopen, dan heeft u de keuze uit vijf verschillende kleurstellingen: Fireball Yellow, Fireball Red, Stellar Black, Supernova Blue en Supernova Brown. Elke kleurstelling heeft zijn eigen unieke nuances die het model aantrekkelijk maken.

  •  Fireball: De Royal Enfield Meteor Fireball is het basismodel uit de Meteor serie en lijkt qua uiterlijk erg op de Thunderbird X. Verkrijgbaar in de kleuren Fireball Red en Fireball Yellow.
  • Stellar Black: De kleurstelling Stellar Black onderscheidt zich van de Fireball door de toevoeging van een rugsteun, een verchroomde uitlaat en verchroomd 3D Royal Enfield Logo.
  • Supernova: De Supernova kleuren zijn de meest uitgebreide Meteor modellen, met naast de toevoegingen van de Stellar Black heeft de Supernova Blue en Supernova Brown ook nog een windscherm, verchroomde knipperlicht behuizingen en is het kapje onder het zadel mee gespoten in dezelfde kleurstelling als de tank.

Ja, ik wil een Royal Enfield Meteor kopen!

Wilt u een Royal Enfield Meteor kopen? Kom langs bij Joppen Motoren in Leende om de diverse Meteor modellen van dichtbij te bewonderen! De koffie is bij ons altijd vers en een proefrit is geen enkel probleem.

19